söndag 15 mars 2009

Jag packar...

Nu packar jag för att träffa alla mina kära och nära i Sverige!

Jag gläder mig över att hämta Embla på dagis på måndag - för hon vet inte att det är jag som kommer för att hämta henne... Och jag hoppas att hon kastar sig om min hals! Måndag kväll har Anki och Göran bjudit oss alla på middag och jag ser fram emot att träffa "Blyger" också!

Embla och jag har en heldag på Burlövsbadet på tisdag innan det bär iväg för att träffa HannaFia och kusin Wilhelm i Genarp!

Onsdag skall jag och Jannicke verkligen shoppa runt i Köpenhamn och sedan har jag en fullspäckad dag på torsdagen med min svenska frissa i Lund, lunch på The Old Bull med Borgil i Lund, middag med mina vänner på Comtax i Helsingborg och en natt hos syrran Siv i Landskrona. Det blir ett besök på Mammas och Pappas grav på fredag morgon i Landskrona - snyft - och sedan en rolig kväll i Malmö med alla som kan komma till Jannicke för en fantisktisk middag - om nu deras nya kök är färdigt.. Annars blir det "hämtmat". Tidig lördag morgon flyger jag till Cypern igen - men André och Annika kommer den 7 april och Anki och Göran kommer den 27 april - och vi gläder oss så över dessa besök!

1 kommentar:

Filip sa...

Låter som en fullspäckad och härlig vecka :) Ses på fredag!