lördag 9 maj 2009

Besök

Anki & Göran kom på ett efterlängtat besök och alla texter jag skrivit under bildarna har så klart försvunnit ut i rymden...

Vi var på en sightseeing inklusive besök på fyra spännande vingårdar tillsammans med 33 andra svenska. Sven och jag hade tillsammans med en granne till oss - och tillika Munskänk" bestämt vart vi skulle åka och bussen som jag beställt kom i god tid och det bar iväg klockan 09.00 prick från vårt hus och vi var tillbaka vid sex-tiden. Picknick i Omodos ingick. En helt underbar dag. Vyerna här i västra Cypern är oslagbara och bilden som Anki eller Göran fångade när dimma drog in över vår dal skulle få pris i en fototävling!

Vi fick punktering i naturreservatet Akamas - såklart - men av sju bilar som passerade stannade sex och frågade om vi behövde hjälp... Vi här på Cypern är snälla och hjälpsamma människor!

Vi besökte självklart ett av världsarven "Mosaikbilderna" i Nedre Pafos och gjorde en utflykt i min lilla bil till Coral Bay för att titta på sandstranden. Det var dock glest med besökare.

Anki och Göran lämnade oss i måndags - men vi kommer till Sverige den 13 juni för sommar, segling och för att träffa våra vänner! Vi drar till Lomma inför den 28 juli då lilla Embla fyller fem år och för att hälsa vårt barnbarn nummer tre - Marks & HannaFias andra barn - välkommen!

André och Annika var här veckorna innan Anki & Göran men jag har inte hittat bilderna på min dator. Typiskt. Men referat kommer snart!

Inga kommentarer: